Passie voor marketing

Vroeg of laat komen bij iedereen, zijn of haar talenten en drijfveren bovendrijven. Na jaren in de sales actief te zijn geweest, heeft mijn carrière ruim 20 jaar geleden een andere wending genomen. Bij toeval ontdekte ik een verborgen passie voor marketing, waar ik mijn natuurlijke kwaliteiten geheel in kwijt kan. Door studie, training, ervaring en coaching heb ik mijzelf verder ontwikkeld.

Start Marcothing

Mijn ervaring heb ik bij diverse B2C en B2B bedrijven opgedaan. Daarnaast heb ik talrijke freelance opdrachten met veel plezier uitgevoerd. Begin 2020 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met het doel, om nog meer ondernemers te helpen met hun marketingactiviteiten.

Marco persoonlijk

Spreekt het zakelijke verhaal u aan? Dan wilt u wellicht ook weten wie de man achter Marcothing is? Dat is natuurlijk niet alleen de rustige persoon die uw marketingactiviteiten uit handen neemt. Ik ben gehuwd en vader van twee grote zonen. Samen wonen wij in Hank, gelegen tussen Gorinchem en Breda. Fietsen en met de honden wandelen zorgen voor de nodige beweging en ontspanning. Op vakantie gaan is ook een favoriete tijdsbesteding en dan in het bijzonder naar Scandinavië en Italië. Voeg er lekker eten en een goede Scandinavische crimi aan toe en mijn dag kan niet meer stuk.
 

Marco Hofland