Marcothing neemt u werk uit handen

Activiteiten waarvan u weet dat ze zo belangrijk zijn om uw bedrijf te laten groeien,
maar waar uzelf geen tijd of expertise voor heeft.

Websites

Marcothing helpt u met het actueel houden van websites. Het regelmatig toevoegen van ‘verse’ content in de vorm van blog-, video- of nieuwsberichten, zorgt ervoor dat uw website actueel blijft. Ook Google zal dat zeker waarderen wanneer er telkens relevante content wordt toegevoegd. Dit ziet u dan ook terug in de zoekresultaten.

Wanneer de tand des tijds aan de websitetechniek of het ontwerp van uw bestaande website heeft geknaagd, dan verzorgt Marcoting desgewenst een nieuwe WordPress website.

In tegenstelling tot veel traditionele websitebouwers zorgt Marcoting niet alleen voor het ontwerp en de realisatie van de website. Ook het plaatsen (en schrijven) van teksten en foto’s wordt compleet voor u geregeld.

Social Media

Geen of te weinig tijd voor social media? Of weet u gewoonweg niet wat u moet posten? Geen nood, Marcothing helpt u structureel met het bedenken, schrijven en plaatsen van berichten op de relevante social media kanalen. Zo blijft uw onderneming constant op het netvlies van uw doelgroep!

Teksten

Heeft u een zakelijke tekst nodig? Bijvoorbeeld voor een brochure, magazine, advertorial, persbericht, offerte of website? Marcothing helpt u met pakkende en prettig leesbare teksten.

Interviews

Wilt u een referentieartikel laten schrijven? Of wilt u een van uw medewerkers aan het woord laten, bijvoorbeeld in een bedrijfsmagazine of op een website? Geen probleem! Marcoting interviewt op locatie en indien gewenst maken we direct bijpassende foto’s.

(e-)Mailing / Nieuwsbrieven / Magazines

Hoe blijft u in contact met uw doelgroep? Een magazine, flyer of een nieuwsbrief versturen is vaak een goede optie om uw (potentiële) klanten te informeren. Liever een e-mailing versturen? Dat kan natuurlijk ook. Hulp nodig? Marcothing neemt u het werk compleet uit handen.

Fotografie / Video / Animatie

Goed beeldmateriaal is onmisbaar en bovendien steeds belangrijker voor de presentatie van uw bedrijf. Dat geldt niet alleen voor fotomateriaal, maar ook in sterk toenemende mate voor videocontent. Denkt u maar eens aan een korte bedrijfsfilm of een film om personeel te werven.

Wilt u complexe boodschappen helder en krachtig uitleggen, dan is een infografic of  (uitleg)animatie een uitstekend middel.

Marcothing werkt nauw samen met professionals en kent de juiste wegen om uw doelen te bereiken.

Is uw website actueel en goed vindbaar?

U loopt toch ook geen winkel binnen waar de modecollectie van 2 jaar geleden nog in de etalage hangt?