Dienstenoverzicht

Marcothing neemt u graag werk uit handen

Websites bouwen

Marcothing helpt u met het realiseren van een nieuwe website. Van het inventariseren van uw wensen tot het ontwerp en (indien gewenst) van het schrijven van teksten tot het maken van de benodigde foto’s.

Websites actueel houden

In tegenstelling tot veel traditionele websitebouwers zorgt Marcoting niet alleen voor het ontwerp en de realisatie van de website. Ook na het actueel houden van de content nemen wij u graag uit handen!

Social media

Sociaal mediakanalen zijn ideaal om met (potentiële) klanten te communiceren.

Geen of te weinig tijd voor social media? Of weet u gewoonweg niet wat u moet posten? Geen nood, Marcothing helpt u structureel met het bedenken, schrijven en plaatsen van berichten op de relevante social media kanalen. Zo blijft uw onderneming constant op het netvlies van uw doelgroep!

Teksten

Heeft u een zakelijke tekst nodig? Bijvoorbeeld voor een brochure, magazine, advertorial, persbericht, offerte of website? Marcothing helpt u met pakkende en prettig leesbare teksten.

Interviews

Wilt u een referentieartikel laten schrijven? Of wilt u een van uw medewerkers aan het woord laten, bijvoorbeeld in een bedrijfsmagazine of op een website? Geen probleem! Marcoting interviewt op locatie en indien gewenst maken we direct bijpassende foto’s.

E-mailing / nieuwsbrieven

Hoe blijft u in contact met uw doelgroep? Een magazine, flyer of een nieuwsbrief versturen is vaak een goede optie om uw (potentiële) klanten te informeren. Liever een e-mailing versturen? Dat kan natuurlijk ook. Hulp nodig? Marcothing neemt u het werk compleet uit handen.

Fotografie

Goed beeldmateriaal is onmisbaar en bovendien steeds belangrijker voor de presentatie van uw bedrijf. Dat geldt niet alleen voor fotomateriaal, maar ook in sterk toenemende mate voor videocontent. Denkt u maar eens aan een korte bedrijfsfilm of een film om personeel te werven.

 

Ontwerp en opmaak drukwerk

Een flyer, brochure, visitekaartjes of een advertentie nodig? Marcothing helpt u graag bij het ontwerp en aanleveren van de juiste drukwerkbestanden. Een logo of een complete huisstijl laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk!

Zoekmachine optimalisatie

Een goede positie in Google? Daar komt meestal heel wat bij kijken. Marcothing verzorgt de basis SEO (search engine optimisation) voor veel relaties. Voor de echte topresultaten werken we intensief samen met experts op het gebied van SEO en SEA (betaalde advertenties in Google).

Samen een kop koffie of thee drinken?

Ik verheug mij op uw uitnodiging!

Plan een afspraak

Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken *

Deze ondernemers gingen u al voor