Blue Olive

Blue Olive is importeur en distributeur van delicatessen met een verhaal! Het nog jonge bedrijf streeft ernaar om de mooiste producten te vinden die zich onderscheiden van de massa. De grondleggers van Blue Olive geloven, dat de ware essentie van lekker eten ligt in de unieke smaken, kwaliteit en de inspirerende verhalen achter de producten.

Rachad Abdoella, mede-eigenaar Blue Olive: “Als start-up zijn wij in eerste instantie zelf begonnen met het bouwen van een website met webshop. Zonder enige parate kennis bleek dit voor ons een te groot avontuur. Tijdens dit traject is Marco op ons pad gekomen. Hij werd ons aanbevolen en bij de eerste ontmoeting was er direct een wederzijdse klik.

Marco luisterde goed naar onze wensen, kwam met een overzichtelijk stappenplan en betrok ons bij elk nieuw stuk daarvan. Eerst werk realiseren binnen een afgesproken tijd, om vervolgens bij tevredenheid door te gaan met de volgende fase.

Deze manier van werken past perfect bij ons. Zeker in de opstartfase moeten wij op de kosten letten. Marco helpt enorm door te doen wat er gedaan moet worden en vooral niet meer dan nodig is. Alles gaat in overleg en stap voor stap maken we verbeteringsslagen. Als delicatessengroothandel hebben wij ook specifieke wensen die op maat zijn gerealiseerd. Dit gaat verder dan de vormgeving en functionaliteit van de webshop. Ook het koppelen aan de financiële administratie en het magazijn (voorraadbeheer) zijn belangrijke zaken.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het finetunen van de webshop. In de volgende fase maken we graag gebruik van Marco zijn expertise op het gebied van SEO & SEA. Als dat van hetzelfde niveau is als de webshop nu is, dan wordt dat ook een succes! “

Marcothing werkzaamheden

Realisatie B2B webshop met klantspecifieke wensen