Autohuis Koole

Autohuis Koole is een merkonafhankelijk autobedrijf en is gevestigd in Fijnaart. Binnen het aanbod treft men jong gebruikte auto’s met net dat beetje meer. Dit varieert van exclusieve of sportieve auto’s tot middenklasse auto’s met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook voor financiering, verzekeringen en leasing bent u bij Autohuis Koole aan het juiste adres.

Onno Koole (eigenaar): “Wij hadden de wens om een aantal zaken op marketinggebied te optimaliseren. Een goede relatie van ons adviseerde om contact met Marco op te nemen. Tijdens een bezoek aan ons bedrijf heeft hij onze wensen in kaart gebracht en vervolgens heeft Marco een passend advies uitgebracht. Daarna zijn de punten stap voor stap opgepakt. Denk hierbij aan het upgraden van de website, het ontwerpen van vlaggen, advertenties, offertemappen, schrijfblokken en visitekaartjes. Zo heeft Marco ons binnen een korte tijd geholpen om onze uitstraling verder te professionaliseren. Wij zijn daar erg blij mee!”

Marcothing werkzaamheden

Upgraden en actualiseren website, ontwerp folder voor locale verspreiding, advertentie krant, ontwerp koopovereenkomst, notitieblok en visitekaartjes, ontwerp parkeerbord en vlaggen.